Καμπάνια 60 ημερών για τη συλλογή χρημάτων για την Ολυμπιάδα Σπόρων.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Το Πελίτι πρότεινε στην παγκόσμια λαϊκή συνέλευση στις 14-16 Οκτωβρίου 2016 στη Χάγη την οργάνωση μιας παγκόσμιας συνάντησης αγροτών, υπερασπιστών της τροφής κ.α με το όνομα Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων.

peliti2016

Το Πελίτι είναι μια Ελληνική οργάνωση προστασίας των παραδοσιακών  σπόρων που απειλούνται από γενετική διάβρωση κάτι που αποτελεί  αυξανόμενη απώλεια για την ανθρωπότητα. Τα τελευταία 17 χρόνια  οργανώνουμε εθνικά και διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακών σπόρων.  Πιστεύουμε στη θετική σκέψη. Καθημερινά με τις σκέψεις μας και τις  πράξεις μας δημιουργούμε το μέλλον μας. Το πρώτο Ολυμπιακό διεθνές  φεστιβάλ σπόρων είναι μια θετική πρόταση που σκοπεύει να ενώσει τους  σποροφύλακες. Ας αφήσουμε πίσω τα παράπονα και ας δουλέψουμε μαζί.  Με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα μπορέσουμε να καλέσουμε  ανθρώπους από ολόκληρο τον πλανήτη και να πληρώσουμε τα εισιτήρια  τους. Η καμπάνια ολοκληρώνεταιστις 2 Απριλίου 2017

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube