Ημερολόγιο Πελίτι 2018

Δημοσίευση από: Βίλη Κουτσογιάννη στις: .

imerologio18Στο ημερολόγιο του Πελίτι 2018 κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα προσφέροντας τις καλλιεργητικές συμβουλές κάθε μήνα.
Υπάρχει επίσης μια σελίδα για το χρόνο σποράς και φύτευσης και είναι σημειωμένες και οι φάσεις της σελήνης.
Επιπλέον σε κάθε μήνα υπάρχει και εορτολόγιο με τις κυριότερες γιορτές

Με την αγωρά του Ημερολόγιο του Πελίτι 2018, δώρο το Mουσικό cd "σπέρνοντας όνειρα" που ενώνει μουσικά κινήματα απ’ όλο τον κόσμο που αγωνίζονται για την ελευθερία της γης, του νερού, της τροφής, κ.λ.π https://www.youtube.com/watch?v=cKZ4oGu3TM0 Κυκλοφόρησε με αφορμή τα 20 χρόνια Πελίτι 1995 - 2015.

Τιμή 5 ευρώ.

Μπορείτε να το παραγκίλεται από το e-shop του Πελίτι

 

 

€5.00

Απολογισμός της 1η Γιορτής Σπόρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Επισκέφτηκα πρώτη φορά την Κρήτη με σκοπό το θέμα των τοπικών ποικιλιών το καλοκαίρι του 1998. Πήγα με σκοπό να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο δύο εβδομάδων στο Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανιών MAICH πάνω στο θέμα της των φυτογενετικών πόρων.

IMG 20170618 170159

Το Μουσείο Κηποτεχνίας στην Ι. Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Δημοσίευση από: Παναγιώτης Σαϊνατούδης στις: .

Βασισμένοι στο γεγονός ότι ο μικρός αυτός «παράδεισος» ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, δώσαμε μία «παγκόσμια» χροιά, περικλείοντας τους κήπους με τα πιο δημοφιλή στυλ κηποτεχνίας σε τεμάχια επίδειξης των 50 τ.μ.

α

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Εγγραφή

Πατώντας ΟΚ θα εγγραφείτε αυτόματα στην κεντρική ενημέρωση. Εάν θέλετε να έχετε και τοπική ενημέρωση, επιλέξτε πιο κάτω. (τμηματικά θα δημιουργήσουμε και άλλες τοπικές λίστες)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε ενημερώσεις από το Πελίτι.

Η "Κοινότητα Πελίτι" στο

f

Το κανάλι του Πελίτι στο

YouTube